logo
Повернутись

Інтернет провайдер у Коцюбинському - ДОМОНЕТ

У СМТ Київської області Коцюбинське інтернет та телебачення є важливою складовою. Там будується дозвілля, котрий іноді робота. Команда «ДОМОНЕТ» готова реагувати на запит. У Києві ми надамо телекомунікаційні послуги із використанням удосконаленої технології Ethernet. Це гарантує:

  • Високу швидкість передачі даних (від 100 до 1000 Мбіт/с)
  • Безпеку;
  • Захист від збоїв;
  • Комунікацію великих обсягів інформації;
  • Резервування даних.

У роботі використовуються дроти із крученою парою UTP 5E або кабель FTP, а також оптоволокно. Вибір робиться виходячи з технічної доцільності, з урахуванням типу самої квартири, де здійснюється підключення.


Комфорт та вигода для клієнтів Києва

Дротовий інтернет в Коцюбинському від «ДОМОНЕТ» функціонує з використанням роутерів MikroTik. Це теж нова технологія, яка дозволяє абоненту легко:

  • Керувати тарифами та мережею;
  • поповнювати рахунок;
  • Тестувати швидкість інтернету.

Індивідуальний кабінет впроваджений в «Телеграм», що полегшує завдання абоненту. За допомогою бота він зможе не тільки вести технічні та фінансові операції, а й отримувати останні новини «ДОМОНЕТ» (наприклад, повідомлення про акції або нові тарифи).


Споживачам інтернету в Коцюбинському на Київщині пропонуються базові, преміальні та пільгові пакети. Останні можуть користуватися лише абоненти, які мають відповідні права.


В нас регулярно проводяться акції. Наприклад, програма «Шлях Джедая» розрахована на мешканців Коцюбинського, які безперервно користуються інтернетом та без запізнень вносять абонентську плату. І тут частина коштів, витрачених на оплату послуги, повертається рахунок. Докладніше про всі пропозиції дивіться у відповідному розділі, відведеному для акцій. Є можливість призупинити дію договору, але не більше ніж на три місяці.


Потужна технічна підтримка

Якщо виникають неполадки у прийомі інтернету, до Коцюбинського приїжджає майстер «ДОМОНЕТ». Якщо проблема серйозна, оформіть термінову заявку з доплатою, за її вирішення візьмуться позачергово.

У ситуації, коли споживач інтернету з Коцюбинського переїжджає і нова адреса знаходиться у зоні покриття «ДОМОНЕТ» (її можна звірити по карті, що є на сайті), ми зберігаємо поточний договір у дії. Під час вашого переїзду облаштовуємо нову точку доступу: проводимо необхідні підключення та налаштування. Повний перелік додаткових послуг дивіться у відповідному розділі.

У нас ви можете купити роутер чи взяти в оренду. Він робить готовим до роботи. Якщо потрібно, замовляйте додаткові параметри. Техніки здійснюють обслуговування роутера, а за необхідності проводять гарантійну заміну.

arrowUp